LENNART OTTE INTERIEUR ontwerpt interieurs van woningen, keukens, badkamers, kantoren en diverse andere ruimtes, in alle stijlen en sferen. er wordt advies gegeven aangaande o.a. de uitvoering van het ontwerp, materiaalkeuze en een plan van aanpak vastgesteld. aansluitend wordt de realisatie van het interieur nauwgezet begeleid. in overleg met zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers wordt gestalte gegeven aan ruimtes uiteenlopend van het vormgeven van bijvoorbeeld een studeerkamer tot en met de begeleiding van complete verbouwingen.

de werkzaamheden zijn over het algemeen in drie verschillende stappen te verdelen:

– ontwerp
– advies
– begeleiding

Schermafbeelding 2014-11-14 om 10.56.14
Voor

 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2014-11-14 om 10.49.56
Na

 

 

 

 

 

 

ontwerp

in nauw overleg met de opdrachtgever worden ontwerpen gemaakt voor de inrichting van alle soorten interieurs verbouw, aanbouw, renovatie of inrichting van nieuwbouw – we hebben voldoende kennis en ervaring van al deze opties. bij het ontwerpen wordt uiteraard samen met de opdrachtgever de functionaliteit, indeling en sfeer van de ruimte bepaald. we schetsen hiervoor veelal plattegronden, aanzichten en perspectieven uit het tekenwerk. met foto’s, materiaalsamples en kleurvoorbeelden wordt een passende presentatie gemaakt. het interieurontwerp kan worden beschouwd als een opzichzelfstaand geheel, maar kan aansluitend worden aangevuld met verdergaand advies over de realisatie van de inrichting

Schermafbeelding 2014-11-14 om 11.03.42

Schermafbeelding 2014-11-14 om 11.07.02

 

voorgevel
voor                                                                          na

 

advies

aansluitend op het gemaakte ontwerp wordt verder geadviseerd hoe het project wordt vorm gegeven. voor de inrichting worden onder andere vloeren, stoffering, meubelen, verlichting en accessoires meegenomen. ingrepen in de architectuur, bouwkundig of wijzigingen aan de installaties vormen een wezenlijk deel van het advies. er wordt een plan van aanpak gemaakt en een planning opgesteld. daarnaast wordt er een begroting gemaakt en qua budgettering wordt geadviseerd. in nauwe samenwerking met een gedegen netwerk van leveranciers en relaties worden offertes verzameld, waarbij eventueel meerdere opties worden uitgewerkt. dankzij ons netwerk kunnen we scherpe prijzen te bedingen, hierdoor kunnen tijd en kosten worden terugverdiend.

Schermafbeelding 2014-11-14 om 11.04.13Schermafbeelding 2014-11-14 om 11.07.31

 

achtergevel
voor                                                                        na

 

begeleiding

wij begeleiden de complete realisering van onze projecten, van de ontwerpfase tot oplevering. hierbij werken we per project samen met de meest passende uitvoerende partijen uit ons netwerk. onze relaties zijn door de jaren zorgvuldig opgebouwd, waardoor we te maken hebben met betrouwbare partners, leveranciers en uitvoerenden. in het project worden uitvoerende partijen geïnformeerd en aangestuurd, tegelijk is er overleg met de opdrachtgever over onder andere de voortgang en begroting. met regelmaat worden bijeenkomsten belegd voor het nodige overleg met opdrachtgever en de uitvoerende partijen. er is bij de realisatie een vast aanspreekpunt voor de opdrachtgever en voor de leveranciers is er een duidelijke werkverhouding. door deze aanpak worden de kwaliteit, planning en begroting bewaakt en het verloop van het project wordt geoptimaliseerd, daarnaast wordt de opdrachtgever veel werk uit handen genomen onze efficiëntie resulteert derhalve in een flinke kostenbesparing voor de opdrachtgever.