in Rotterdam op de Kop van Zuid staat de Montevideo uit 2007 van de hand van Mecanoo-architecten. onze opdrachtgever heeft misschien wel het meest spectaculaire appartement van Nederland, een penthouse gesitueerd op de 41ste t/m 43ste verdieping. de basis van het interieur is gelegd door de opdrachtgever en Hilco ten Hoeve van BOFFI Rotterdam.
ons is verzocht de spectaculaire woning verder compleet te maken, om de strakke basis een warmere en meer comfortabele look-and-feel te geven. meubilair, verlichting, karpetten en accessoires zijn toegevoegd en de opdrachtgever is geadviseerd bij het toepassen van kunst. om de woning in balans te houden, wordt natuurlijk rekening gehouden met het geweldige uitzicht. twee dakterrassen op ruim 140 meter hoogte zijn onlangs door ons ontworpen en gerealiseerd.
het zwevende bureau is een huzarenstukje: een één-tweetje tussen Lennart Otte Interieur en Binnenruimte. met een lengte van 350cm lijkt het onmogelijk, maar op het puntje kun je zitten… daarbij is alles ook nog eens naadloos in wit corian uitgevoerd.