kantoor in DE ROTTERDAM

Geplaatst in: nieuws | 0
onlangs is de stad rotterdam een icoon rijker geworden: De Rotterdam op de kop van zuid. de imposante kolos van architect Rem Koolhaas bevat maar liefst een vloeroppervlak van 160.000 m2, terwijl de afmetingen op straatniveau nauwelijks groter zijn dan één voetbalveld. in de basis bestaat het gebouw uit drie torens: de west-toren telt circa 240 appartementen, de midden-toren huisvest kantoren voor enkele gemeente diensten, in de oost-toren is het Nhow hotel gevestigd tot de 24ste verdieping. daarboven is t/m de 42ste verdieping kantoorruimte te huur voorzien.
onze opdrachtgever betrekt het kantoor op de 28ste verdieping van de oost-toren: advocatenkantoor SMALLEGANGE. wij begeleiden SMALLEGANGE bij de voorbereiding en praktische kant van het proces. in overleg met de eigenaar van het gebouw zijn diverse technische en bouwkundige zaken op de verdieping aangepast. vervolgens werd een compleet interieur ontworpen en gerealiseerd: wanden, vloerafwerking, verlichting, pantry, meubilair, accessoires – écht compleet!
het uitzicht vanuit het kantoor is om sprakeloos van te worden… het interieur sluit perfect aan. rustgevend en open, maar ook ruimte om flink door te werken met afgeschermde privacy.
het project is in de zomer van 2014 opgeleverd, hierboven alvast wat eerste foto’s…